Neem contact met ons op info@robotoys.eu
182 ks
Aantal stukken
1.5 h
Montagetijd
1 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Koninklijke koets Rolife TG302

Korting
23 %
Oorspronkelijk
€ 12,98
Alleen vandaag
€ 9,99 inclusief BTW
€ 8,33 exclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
23 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 3 mei
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 3 mei
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Houd je van sprookjes en raadsels? Dan zul je veel plezier beleven aan het bouwen van deze 3D houten puzzel, geïnspireerd op het klassieke verhaal van Assepoester . Dit is een mooi en ingewikkeld model dat dankzij een slim nestontwerp zonder lijm in elkaar kan worden gezet. Je hebt ongeveer 1,5 uur nodig om dit project te voltooien, maar het resultaat is de moeite waard. Je hebt een geweldige pompoenkar die je thuis als decoratie kunt gebruiken of als cadeau aan een speciaal iemand kunt geven.

De koninklijke koets is gemaakt van kwaliteitshout en heeft prachtige details. Je ziet de elegante rondingen van de pompoen, delicate wielen en lantaarns, en een schattig zitje voor Assepoester.

Houten 3D-puzzel - De koningskoets is een leuke en lonende activiteit voor iedereen die van sprookjes en puzzels houdt. Het is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en vereist wat geduld en vaardigheid. Het is ook een geweldige manier om je concentratie, creativiteit en probleemoplossende vaardigheden te verbeteren. U zult een gevoel van voldoening ervaren wanneer u dit geweldige model afwerkt en de schoonheid ervan bewondert.

Als je op zoek bent naar een unieke en charmante puzzel die je vreugde en verwondering zal schenken, zoek dan niet verder dan de Koninklijke Koets. Bestel de jouwe vandaag nog en bereid je voor op een wereld vol magie en romantiek.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 1.5 tot 3.5 uur. De moeilijkheidsgraad is makkelijk, wat het perfect maakt voor beginners en casual bouwers van 3D-puzzels.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 62
Aantal stukken 182 ks
Montagetijd 1.5 h
Moeilijkheidsgraad 1 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 155 mm
Hoogte 155 mm
Breedte 70 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie