Neem contact met ons op info@robotoys.eu
165 ks
Aantal stukken
10 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Miniatuurhuis - Lily's veranda Rolife DG11

€ 36,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
10 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Betreed de wereld met Lily's Porch DG11, Rolife's miniatuur bouwpakket dat de magie van een gezellige veranda tot leven brengt. Dit zorgvuldig vervaardigde houten minihuis, compleet met een lieve kat en een levendige bloementuin, is een bewijs van de schoonheid van miniatuurkunst.

Ecologische elegantie

Elk onderdeel van deze kit is gemaakt op schaal 1:24 en ontworpen met precisie en zorg. De gebruikte materialen zijn ecologisch en braamvrij, wat een vlotte en veilige montage garandeert. De verf is geurloos en gemakkelijk afwasbaar, waardoor het prettig werken is.

Het pad van de schepping

Lily's Porch DG11 is meer dan alleen een modelbouwpakket: het is een creatiereis. Of je nu een beginner of een doorgewinterde hobbyist bent, de duidelijke en kleurrijke stapsgewijze instructies begeleiden je door het proces. Besteed twee uur per dag aan het bouwen van dit meesterwerk en je ontwikkelt niet alleen goede gewoonten, maar je creëert ook een verrassend speelgoedhuis dat echt van jou is.

Geduld, vreugde en trots

Het bouwen van Lily's veranda DG11 vereist geduld, maar de beloningen zijn enorm. Bouw het met familie of vrienden en ervaar het plezier van handwerk. Als je klaar bent, voel je je voldaan en heb je een comfortabele en schattige kamer om te bewonderen.

Perfect cadeau en woondecoratie

Wie zou zo'n geschenk uit een sprookjeshuis kunnen weerstaan? Lily's Porch DG11 is delicater dan het gemiddelde handwerk en is het perfecte cadeau voor de doe-het-zelver of iedereen met geduld en tijd. Het is een uitstekende keuze voor verjaardagen, Kerstmis, Valentijnsdag of als uniek item voor in huis.

Opmerking: Gebruik de materialen zoals aangegeven om tekorten aan eindonderdelen te voorkomen. Als er iets in de set kapot is, raak dan niet ontmoedigd: gebruik je fantasie en repareer het! Houd er rekening mee dat vanwege het douanebeleid bij internationale verzendingen lijm, pigment en batterij niet zijn inbegrepen.

Met Lily's Porch DG11 bouw je niet alleen een miniatuurset, maar creëer je je eigen wereld.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 10 tot 12 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 93
Aantal stukken 165 ks
Montagetijd 10 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 271 mm
Hoogte 220 mm
Breedte 203 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!