Neem contact met ons op info@robotoys.eu
228 ks
Aantal stukken
6 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Fiat 126P Little Story E005

€ 21,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
29 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Wij presenteren u het houten 3D-model Fiat 126P , een unieke mix van creativiteit, vakmanschap en nostalgie. Dit product is meer dan alleen een puzzel; het is een reis door de tijd, een eerbetoon aan de iconische Fiat 126P, liefkozend bekend als ‘Toddler’12.

Deze 3D-puzzel is gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail en is ontworpen en vervaardigd in Polen, waardoor de hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd. De set is gemaakt van hoogwaardig multiplex, waardoor je een uitdaging krijgt die zowel duurzaam als plezierig is. Met 228 voorgesneden en genummerde elementen kunt u dit model zonder lijm in elkaar zetten door de gedetailleerde instructies in de verpakking te volgen.

In elkaar gezet is het model 21,5 cm lang, 13,5 cm breed en 11 cm hoog, waardoor het het perfecte decoratieve stuk is voor elke omgeving. Het 3D-houten model van de Fiat 126P-auto is echter meer dan alleen een decoratie. Het is educatief speelgoed dat praktische ervaring biedt met geschiedenis en techniek, geschikt voor iedereen van 14 jaar en ouder.

De Fiat 126P, de auto die dit model vertegenwoordigt, is een symbool van Italiaans designtalent en een bewijs van de kracht van compacte auto’s. De Fiat 126P, bekend als de ‘Italiaanse Pocket Rocket’, stal harten in heel Amerika en werd een cultureel icoon in zijn geboorteland Italië. Met dit model kunt u een stukje autogeschiedenis in het comfort van uw huis beleven.

Elke set bevat een nieuw, origineel model van Little Story, gedetailleerde montage-instructies en een reis terug naar het Fiat 126P-tijdperk. Houd er rekening mee dat vanwege de aanwezigheid van kleine elementen toezicht van een volwassene vereist is tijdens de montage.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 6 tot 8 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 97
Aantal stukken 228 ks
Montagetijd 6 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 215 mm
Hoogte 110 mm
Breedte 135 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!