Neem contact met ons op info@robotoys.eu
259 ks
Aantal stukken
6 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Polonez 1500 Little Story E003

€ 21,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
30 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Wij presenteren u het houten 3D-model van de Polonez 1500-auto , een unieke mix van kunst en vakmanschap. Dit model is niet zomaar speelgoed, het is een reis door de klassieke geschiedenis van het Poolse autorijden, een echt kunstwerk dat kinderen en autoliefhebbers van alle leeftijden vreugde en plezier brengt.

Dit model, gemaakt met nauwkeurige aandacht voor detail, is ontworpen op een schaal van 1:16 en geeft de karakteristieke rondingen en nauwkeurig uitgesneden vormen weer van de iconische auto Polonez 1500 . De retro-afwerking voegt een unieke charme toe, waardoor het het perfecte cadeau is dat blijvende herinneringen achterlaat.

Bij Little Story zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit. Onze modellen zijn ontworpen en vervaardigd in Polen met alleen hout van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn duurzaamheid en schoonheid. Dit garandeert niet alleen de lange levensduur van ons model, maar ook de esthetische aantrekkingskracht ervan.

Veiligheid is onze prioriteit. Het houten materiaal dat bij de productie wordt gebruikt, is volkomen veilig voor kinderen, bevat geen schadelijke chemicaliën of hardheid, waardoor veilig en langdurig spelen mogelijk is.

Het model wordt geleverd als een set hoogwaardige multiplexplaten met voorgesneden en genummerde elementen, wat het montageproces aangenaam en eenvoudig maakt. Scheid eenvoudigweg de onderdelen van het patroon en voeg ze samen zonder lijm te gebruiken, volgens de gedetailleerde instructies in de verpakking.

De productspecificaties zijn als volgt: Het merk is Little-Story en het symbool is E003. Het gebruikte materiaal is hout en het aantal elementen in de set is 259 . De aanbevolen leeftijd voor gebruik is 14 jaar en ouder . Afmetingen na het opvouwen zijn lengte 26,3 cm , breedte 8,6 cm , hoogte 11,7 cm . De productcode is E003 en de verpakkingsgrootte is 23x15,5x2,5 cm. De set bevat een nieuw, origineel model van Little Story en gedetailleerde montage-instructies.

Ervaar de magie van het bouwen van je eigen stukje Poolse autogeschiedenis. Het is meer dan een model, het is een verhaal dat wacht om verteld te worden.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 6 tot 8 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 95
Aantal stukken 259 ks
Montagetijd 6 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 263 mm
Hoogte 117 mm
Breedte 86 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!