Neem contact met ons op info@robotoys.eu
369 ks
Aantal stukken
4 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Legerjeep model ROKR MC701

€ 22,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
13 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

ROKR MC701 is een schaalmodel van 1:16 van een militair voertuig dat in de 20e eeuw werd gebruikt. Het is een uitdagend en lonend doe-het-zelf-project dat geduld en focus vereist. Je moet 369 houten onderdelen in elkaar zetten om een realistisch en gedetailleerd model te creëren, inclusief een petro-trommel, tandwiel, bestuurdersstoel, munitiekist, AK-aanvalsgeweer en multifunctionele schep. Het model is gemaakt van hoogwaardige linde uit de noordelijke koude zone, die sterk, duurzaam, slijtvast en corrosiebestendig is. Het model wordt bovendien geleverd met een uitstekende verpakking, accessoires en een Engelstalige gebruikershandleiding met duidelijke afbeeldingen en teksten. Je kunt ook een gedetailleerde montagevideo bekijken op het officiële YouTube-account.

Het model legerjeep is niet alleen leuk en leerzaam speelgoed, maar ook een prachtige decoratie voor thuis of op kantoor. Het is geïnspireerd op de geschiedenis van de voertuigontwikkeling en vertegenwoordigt de complexe structuren en functies van het originele voertuig. Het is het perfecte cadeau voor iedereen die van militaire geschiedenis, techniek of modelbouw houdt. Het geeft je een enorm gevoel van voldoening en voldoening als je het voltooit. Bestel de jouwe vandaag nog en geniet van de geweldige reis van het creëren van je eigen mini-legerveldauto!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 4 tot 6 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 54
Aantal stukken 369 ks
Montagetijd 4 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 189 mm
Hoogte 89 mm
Breedte 99 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 evaluatie