Neem contact met ons op info@robotoys.eu
145 ks
Aantal stukken
1 h
Montagetijd
1 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Cruiseschip Rolife TG306

€ 9,99 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
36 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 26 april
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 26 april
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Houdt u van de zee en het avontuur van zeilen? Droomt u ervan om samen met uw geliefde op een luxe schip te varen? Dan zult u dol zijn op dit TG306-cruiseschippakket, een houten replica van het beroemde schip dat in veel films en romans voorkomt.

Dit modelbouwpakket is gemaakt van hoogwaardig hout met prachtige details en realistische elementen. Je ziet schoorstenen met rook, hutten met ramen en deuren en de golvende bodem van het schip dat over het water glijdt. Het modelbouwpakket is eenvoudig in elkaar te zetten dankzij het klikontwerp waarvoor geen lijm of gereedschap nodig is. Je kunt het in ongeveer een uur voltooien en genieten van het gevoel van voldoening en voldoening.

Dit bouwpakket is niet alleen een leuke en leerzame hobby, maar ook een prachtige decoratie voor thuis of op kantoor. Je kunt hem op een tafel of plank neerzetten en de elegantie en charme ervan bewonderen. Het is ook een geweldig cadeau voor je vrienden of familie die van doe-het-zelf, zeilen of romantiek houden. Zij zullen uw attente en creatieve geschenk waarderen en uw passie voor het TG306-cruiseschip delen.

Mis deze kans niet om een stukje maritieme geschiedenis en romantiek te bezitten. Bestel vandaag nog uw TG306 cruiseschipmodel en begin aan een reis vol fantasie en verwondering. U zult versteld staan van de kwaliteit en schoonheid van dit houten meesterwerk.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 1 tot 3 uur. De moeilijkheidsgraad is makkelijk, wat het perfect maakt voor beginners en casual bouwers van 3D-puzzels.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 87
Aantal stukken 145 ks
Montagetijd 1 h
Moeilijkheidsgraad 1 / 5
Aanbevolen leeftijd 8
Lengte 191 mm
Hoogte 109 mm
Breedte 51 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!