Neem contact met ons op info@robotoys.eu
374 ks
Aantal stukken
5 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Klassieke stadstram ROKR LK801

€ 59,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
7 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 26 april
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 26 april
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Houdt u van historische trams en historische steden? Vind je het leuk om dingen met je eigen handen te bouwen? Dan zul je dol zijn op de ROKR Classic City Tram LK801, een houten modelbouwpakket dat de iconische tram 28 in Lissabon, Portugal nabootst.

Dit houten bouwpakket is niet zomaar speelgoed; het is een meesterwerk van techniek en vakmanschap. Je verzamelt 374 houten stukken om een replica op schaal 1:24 van Tram 28 te maken, compleet met een terugveermechanisme waarmee de tram vooruit kan rijden. Daarnaast krijg je een realistische tramhalte met stoplicht, een passagier met koffertje en een bestemmingsknop waarmee je kunt kiezen waar je heen wilt.

ROKR Classic City Tram LK801 is meer dan alleen een model; het is een verhaal. Als je het bouwt, leer je over de geschiedenis en cultuur van Lissabon en de rol van tram 28 in zijn ontwikkeling. Je zult ook de charme en schoonheid van de stad ervaren terwijl je je voorstelt dat je met de tram door de smalle heuvelachtige straatjes rijdt en de eeuwenoude architectuur en adembenemende uitzichten bewondert.

De ROKR Classic City Tram LK801 is het perfecte cadeau voor iedereen die van trams, geschiedenis of puzzels houdt. Het is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en duurt ongeveer 5 uur. Het is een leuke en lonende uitdaging die je hersenen stimuleert en je creativiteit inspireert.

Bestel de jouwe vandaag nog en geniet van de reis van je leven!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 5 tot 7 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 88
Aantal stukken 374 ks
Montagetijd 5 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 290 mm
Hoogte 250 mm
Breedte 165 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 evaluatie